十個星期過左,又是一個新開始

开心

连续签到: 1 天

1 l4 ?8 @3 i  e5 @
    ! X4 Z* a% y" K

十個星期過左啦,雖然開心,但我有d吾舍得,因為畢業啦,離開呢度,去尋找新的目標。新架一條路,好開心系呢10個星期學到一d知識,學到人與人之間相處,互相包容,我找到自己的目標系乜,識到新的朋友呢。10個星期裡面有好亦有吾好,有犯錯的時候,我好多謝訓導主任yan,miss,多謝距幫我,輔導我,記得我開頭第一次吾返學。

距打電話比我,叫我一定要返來,下午一定要見到我,開頭我吾想返,想下之後,我知道距為我好。如果吾系都吾會打電話比我,吾會穩我返來,所以我真系好多謝距令到我改變左好多,令到我覺得我以前錯過,吾應該在錯,珍惜呢次機會,金日系10個星期的最後一日,聽日畢業啦,yan同我地講,10個星期過左,又系一個新開始,我地又去尋找新的目標,努力向前。

zqlhj-b7.net

zqlhj-b7.net

% }  A/ K3 u5 G+ ]8 _2 y. s, s1 H+ E) y( F
    0 M' R6 }; C0 c6 `" A; X2 [

连续签到: 1 天

楼主你干嘛??

发表回复